Blogia
MACC

ÈXIT DE QUALITAT i DE PÚBLIC EN LA FINAL DE LA 21 EDICIÓ DEL CONCURS MUSICAL DO'011

ÈXIT DE QUALITAT i DE PÚBLIC EN LA FINAL DE LA 21 EDICIÓ DEL CONCURS MUSICAL DO'011

ÈXIT DE QUALITAT I DE PÚBLIC EN LA FINAL DE LA XXI EDICIÓ DEL CONCURS MUSICAL DE TARRAGONA DO’011

 

El passat dia 23 de setembre i a l’escenari Santa Tecla, a l’esplanada del Camp de Mart i dins les festes de Santa Tecla 2011, es va desenvolupar el veterà concurs musical durant més de set hores en les què va sonar la música de casa sense interrupcions. 

 

Exit de qualitat, de públic i dels convidats Dr. Calypso. En la valoració de la final del DO’011 podem parlar de que hi van passar mes de 3.000 persones durant tota la jornada. Els caps de cartell Dr. Calypso tenien tota la esplanada plena de gom a gom i la part de d’alt del Jardí ocupada pel públic (veure fotos).

La jornada musical va començar amb la final del DO cat amb els tarragonins The Transistor Arkestra i el seu Psico -Billy -Friki -Music; per donar pas a la contundència funk i jazzi dels barcelonins Apac; continuant amb l’elegància de la formació en trio d’Andreu Martinez Band i finalment el sons mestissos de Batak.

Després van pujar a l’escenari els olotins Efecte Croma com a convidats pel Partytura-Partytecla, un intercanvi musical que comença aquest any entre l’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Olot.

Vam continuar amb la final del DO TGN amb sons forts i contundents dels Noümen; Roxy esta de vuelta i el seu rock & roll; Pau Saura i la seva parafernalia friky; Migthy Toxic Boy i el seu repertori musical que veu dels sons anglesos; Fred Secret i la seva particular forma de fer música i finalment el hip hop dels Fetixte 13.

La festa va continuar amb els convidants: els tarragonins Los Bezoya, escalfant l’ambient a uns veterans DR. Calypso que van arrasar al públic tarragoní amb les seves composicions on es barreja el seu particular so d’ska jamaicà en català i amb tota l’esplanada del Camp de Mart ple de gom a gom, ballant i cantant les seves cançons.

Reunit al dia següent, el jurat del DO’011 va dictar el seu veredicte i va atorgar el premi DO Cat als APAC; el premi Party-Tura Party-Tecla (grups joves) als Fetixte 13 i finalment elDO Tgn als Fred Secret.

Aquest any i per segona vegada l’èxit de participació dels grups al concurs (més de 80 inscrits) i l’èxit de participació del públic a la final (més de 3.000 persones durant tota la final) ens demostra que Tarragona vol música i vol un concurs com el DO, un concurs renovat i amb ganes de fer que les coses passin però que sobretot sigui una finestra oberta a tots els estils musicals.

 

L’Associació de Músics de Tarragona (aMt) dóna les gràcies a l’Ajuntament de Tarragona per donar-nos l’oportunitat de gestionar el concurs DO de Tarragona i confiar així en la nostra professionalitat.

Fotos by Maria Veses

4 comentarios

macc -

Hola autor tongo, primero gracias por tu comentario y segundo gracias por esconderte detrás del anonimato, y tercero te contesto: qué atrevida es la ignoráncia...

-

gracias

El 4 de octubre de 2011 12:38, Blogia <
macc.2011092701....@email.blogia.net











































--
Macc

newtaos -

La gente debería informarse mejor, antes de precipitar calumnias. El hermano de la cantante ganadora no formó parte del jurado presente en la final del D.O. 2011 el 23 de septiembre.

Tongo -

Me parece que lo que ha sucedido este año el concurso DO me parece un Tongo como una catedral. Como es posible un miembro del jurado sea hermano de la cantante del grupo ganador. Indignante. Además creo que hubo grupos mucho mejores.