Blogia
MACC

PROGRAMACIÓ ESTABLE D.O.TGN PRESENTA:

ROE GREEN & TXIPIAITE BAND

SALA EL CAU - Dijous, 3 DE MARÇ - 22.15 h.

Gratuït



Roe Green & Txipiaite Band Neix el 2008 a partir de l’herència d’una formació anterior que duia per nom Txipi Aité fundat l’any 2005. La refundació del grup pren com a bandera el sobrenom del cantant, Roe Green, posant de relleu el caràcter de banda de suport al repertori propi d’aquell. Durant els últims dos anys (2009, 2010) han començat a presentar per tot Catalunya la GIRA RIDDIM 2010, gira amb la que pretenen portar arreu els seus ritmes calents.
Al juny del 2010 van treure un cd “Roots reggae to the people”, que té caràcter promocional. Actualment està preparant el seu primer disc llarga durada, que sortirà a la llum a la primavera del 2011 i que comptarà amb cançons noves i amb alguna col·laboració d’alguns amics de la banda.
 
Guanyadors durant l’any 2010 del concurs Lligamosques, d’Olot, Girona i del concurs Ebremusik de Tortosa.
 
Us enviem un tema extret del proper disc amb el tema She’s a sweetie

http://www.youtube.com/watch?v=mYAwQIiUUGY


EL SON DE LA CHAMA

SALA LA VAQUERIA, divendres 4 DE MARÇ - 22.15 h

Gratuït


El Son de la Chama, després de 2 anys pels escenaris de la geografia catalana i amb més d’una trentena de concerts a l’esquena, tant destacats com l’acampada Jove’09, com a guanyadors del Musicamp’09, a la Setmana Medieval de Montblanc, Festes de Sta. Tecla de Tarragona com a finalistes del concurs DO’09, Barraques de Tarragona i Barraques de Riudoms entre d’altres, i també proclamats 2ns classificats al concurs Ebre Musik’09, , El Son de la Chama agafa aire fresc per a introduir en la seva música un nou estil, i una reinterpretació de la seva música.

Ens presenten un directe més contundent i enèrgic que mai, on  les linies melòdiques de la veu masculina juguen amb una secció de vents molt festiva, i juntament amb una base potent ens proposen un concert on el ritme i les ganes de ballar no parin en cap moment amb pinzellades d’estils com l’ska, el reggae o la música balcànica

El grup el conformen Sisco ( veu ), Pablo ( guitarra ), Mario ( baix ), Neus ( piano ),  Aleix ( saxo), Paco ( trompeta), Adam ( percussió ) i Toni ( bateria), que gràcies a la seva força ens encomanen les seves ganes de festa i la seva complicitat amb el públic.

Actualment la banda està enregistrant el seu primer disc, del qual ens n’avancen una "demo" de 4 temes per aquesta primavera.

Tot a punt per arrencar aquest tren amb més energia i alegria que mai!
El Son de la Chama...comencem!!!

0 comentarios