Blogia
MACC

12 BANDES TARRAGONINES A LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL D.O.TGN 010

12 BANDES  TARRAGONINES A LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL D.O.TGN 010

Fins a 12 formacions musicals tarragonines podran sentir-se en directe, gràcies a la Programació Estable derivada del Concurs musical 20DOTGN010.  L’organització del concurs, portada a terme per primera vegada per l’Associació de Músics de Tarragona gràcies a l’Ajuntament de Tarragona, premia així als finalistes de la darrera edició, amb la intenció clara de difondre la música feta a Tarragona durant tot l’any i donar oportunitats als grups i al públic de prendre experiències en directe. 

Fusió, jazz, electrónica, reggae, dub, rock o pop, entre altres, es el perfil variat de la programació en la qual participaran The transistor Arkestra, Ego, Roger Benet i Oximorònics, Main Road, Loading... Please Wait, DeBlassis (11 de febrer), Roe Green & Txipi Aité Band (3 de març sala El Cau), Patient X88 (3 de febrer sala El Cau), El Son de la Chama (4 de març sala La Vaqueria), Jorge Varela Trío (10 de febrer sala La Vaquería), Plou com Mai (24 de febrer sala El Cau), i En el surco (17 de febrer sala La Vaquería).

La programació s’inaugura amb el grup PatientX88, el 3 de febrer a la Sala El Cau, seguidament i setmanalment s’aniran succeint la resta de concerts a La Vaqueria i El Cau fins al març.  Es podrà seguir la programació per la web de l’associació (www.musicstgn.com) i les xarxes socials.

Tret de sortida
L’Associació de Músics de Tarragona (aMt) dona així el tret de sortida a un programa d’activitats per al 2011, que manté les línies generals de produccions, i alhora es renova amb nous objectius obligats per donar resposta a la varietat estilística musical de Tarragona. Ja a la primavera tindrà lloc el Concert Tribut del Dia de la Música i els Clínics de la Setmana de la formació oberts a tota la ciutadania.

0 comentarios