Blogia
MACC

CONCERT PER LA PAU de l'aMt el 20 de Sep.

CONCERT PER LA PAU de l'aMt el 20 de Sep.
"CONCERT PER LA PAU"
20 de setembre del 2009 Plaça del Rei, Tarragona de les 23.00 a les 1.00 h

L’àrea de cooperació de l’ajuntament de Tarragona, juntament amb l’Associació de Músics de Tarragona, organitzen un concert per celebrar el Dia Internacional de la Pau. Aquest dia, instaurat per les Nacions Unides a l’any 2001, s’observa com un dia d’aturada del foc i de no violència a nivell mundial, a fi que totes les nacions i pobles se sentin motivats per complir una aturada d’hostilitats durant tot aquell Dia.

Tots els països i pobles del món són convidats a formar part d’aquest important dia per a la humanitat. Celebrant activitats culturals, de conscienciació, de solidaritat i convidant els ciutadans de totes les nacions a col·laborar en una cessació total de la violència al món.

Moguts per aquest esperit de col·laboració i sempre a l’avantguarda de les activitats culturals i participatives de Tarragona, l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) vol aportar el seu gra de sorra duent a terme un "Concert per la Pau" pensat exclusivament per a aquest dia.  Dues hores de concert on les bandes  La Perra Gorda, Z-30, 2UT o solistes com Rocío Romero o Nexther List, seran els encarregats de donar veu a la reivindicació de Pau per als pobles.

Esteu tots convidats a veure i disfrutar d’aquest concert gratüit!


0 comentarios